• Veelgestelde vragen

  Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Hebt u nog vragen? contacteer ons dan gerust via het contactformulier of via mail: info@dezandhoeve.be
  image description
 • Welkom bij De Zandhoeve

  Ook de aanwezigheid van talrijke neerhofdieren versterken de verbondheid met de natuur.
  image description
 • Welkom bij De Zandhoeve

  De kindvriendelijke omgeving en landelijke uitstraling vormen de grootste aantrek-kingskracht van deze plattelandshoeve.
  image description

ALLES NA 7 juli 2019 staat in rood ?

Inderdaad. Er kunnen enkel nog feestjes geboekt worden vroeger dan deze datum. Na 7 juli 2019 krijgt deze locatie een andere bestemming.

De datum die we willen is volboekt. Hebben jullie nog een andere oplossing?

We hebben nog een andere locatie : 't Tof Steedje in Hooglede .Zelfde voorwaarden als bij De Zandhoeve. Voor inlichtingen zie onze site www.tofsteedje.be of bel gerust op 0496/23 96 56.

We wensen de Gite te bezoeken alvoren te boeken, wanneer kan dit?

Op dinsdagavond kan u steeds een begeleid bezoek krijgen tussen 18.00 uur en 20.00 uur .Niet nodig een afspraak te maken.

Kunnen we een fuif organiseren( vb verjaardag 18-jarige) in de Zandhoeve

Neen onze lokatie is daar niet voor geschikt.

Waar en wanneer mogen we de sleutel afhalen ?

De dinsdag ervoor tijdens de bezoekuren ( tss 18.00 u en 20.00 u). Indien feestdag wordt dit verplaatst naar de Woensdagavond. Pas op! Dit betekent niet dat je eerder dan de huurdatum de zaal kan betreden!

Zijn we gebonden aan afname drank, traiteur?

Neen, dit is één van onze grootste troeven. Iedereen is vrij van drank en traiteur.We kunnen u wel helpen aan wat nuttige informatie.

Hebben jullie een plannetje dat we kunnen gebruiken op onze uitnodiging?

Ja, dit kan je vinden onder rubriek ligging.

Wat bevat de opkuis als we die door jullie laten doen ?

De afwas moet in elk geval door jullie worden gedaan alsook het terugplaatsen van alle gebruikte materiaal. Wij zorgen voor het dweilen van het ganse complex, toiletten kuisen, ruiten wassen enz...

Kunnen we een BBQ doen ?

Ja maar om vette vlekken op het terras , of verbrande plaatsen in het gras te vermijden vragen wij u om deze te plaatsen op de voorziene plaats. Vraag ernaar tijdens de bezoekuren.

hebben jullie overnachtingsmogelijkheden?

Bij ons in de Zandhoeve niet, maar op wandelafstand van ons gebouw is er een B&B "De Luyckhoek". Gloednieuw en superverzorgd. Je kan alle info vinden op hun site : www.deluyckhoek.be